Life is too short

‘Gewoon improviseren!’ Dat was Emma’s motto bij de complete restyling van haar caravan “Bertha”.
Het was heel lang een stille wens geweest om een eigen caravan te hebben en uiteindelijk had ze besloten; “Het leven is te kort” en kocht de oude Compass Omega van kennissen. (Engels merk)
Emma liet zich inspireren door Pinterest en Instagram en koos voor een mix van roze, zwart, wit en koper. Bij het restylen heeft ze alle tijd genomen, geen stress, geen haast. (Dat klinkt mij als muziek in de oren..)
Na zeven maanden was Bertha voorzien van een compleet geschilderde binnenkant, een nieuwe vloer, gordijnen, kussenhoezen en het oude stapelbed is ingeruild voor een nieuw, stabiel exemplaar.
Over de oude bekleding heeft Emma eenvoudig nieuwe hoezen getrokken en vastgeniet met een tagger. Wat een verschil!
Emma’s favoriete plek; Het nieuw gebouwde stapelbed is een geweldige plek om te relaxen. En er is nu ook meer opslagruimte onder het stapelbed. De buitenkant is uiteraard ook aangepakt, anders was Bertha geen echte Bertha. Uiteraard moest Bertha roze worden…

Wat deze caravan helemaal ‘afmaakt’ zijn de 2 prachtige Dalmatiërs die perfect bij het interieur passen 😉

Emma werd actief geholpen door haar dochters. Ze wilde aan haar dochters laten zien met deze make-over dat wanneer je aandacht aan iets geeft, alles mogelijk is.
Emma heeft inmiddels al flink wat avonturen beleeft met haar geluk op wielen. De 2 meiden zijn inmiddels het stapelbed ontgroeid. Emma heeft het stapelbed eruit gehaald en er weer een eenpersoonsbed van gemaakt.
Op instagram kun je Bertha’s avonturen volgen.


 

Ooooh, wat een bofferds zijn deze 2 dalmatiërs! Ze passen echt perfect in het ‘Bertha decor’.

Hier zie je dat het stapelbed is weggehaald en er een eenpersoonsbed is gemaakt;

Hoe zag Bertha er voorheen uit? Zeg nou zelf…onherkenbaar hé?

 
Hier zie je hoe het stapelbed is gebouwd. Wil je meer weten over hoe je een stapelbed kunt bouwen? Lees hier.
Wil je ook tips om je kussens te bekleden? Bekijk dit filmpje.