‘Moederdag’. ‘Verwendag’. ‘In-het-zonnetje-zet-dag’. Het is maar hoe je het noemt. Het is gewoon erg leuk om iemand te verwennen met een te gek kado. Met deze kado ideeën maak je Mama gegarandeerd happy.

  1. Cadac Citi Chef 40 gasbbq. Deze ideale, compacte en super makkelijke bbq biedt zelfs mama de kans om eens de bbq heldin uit te hangen. Compleet met handige opbergtas en verkrijgbaar in 3 trendy kleuren. Matcht het ook weer bij de caravan of camper.
    € 199,00  bij www.cadacinternational.com
  2. ‘Storm’ de geweldige stormlamp. Voor als ze die nog niet heeft. Hoog tijd om haar in het stralende middelpunt te zetten.
    € 64,95  bij www.lampenlicht.nl3. Dat het helemaal Fairtrade en Ecologisch verantwoord is gemaakt is al een kado op zich. Maar dat deze zomerkol voor de frisse zomeravonden ook nog eens een super handig handig ‘geheim’ vakje heeft voor wat geld voor een ijsje maakt dit kado wel extra speciaal.
    € 26,95 bij www.capting.nl4. Nieuw in de Caravanity webshop deze luxe transparante stickers (A4 formaat). De finishing touch van de gepimpte caravan of camper.
    € 9,95 bij www.caravanity.nl