Na een succesvol eerste jaar, staan de Camphanen ook in 2021 met hun pop-up camping weer op een nieuwe, verrassende locatie. Compleet verzorgd en voorzien van 9 unieke vintage voertuigen en ready-to-sleep-busjes, staan ze dit jaar weer te popelen om te starten; deze keer in het plaatsje Zeewolde. Een heerlijke getaway om even helemaal tot rust te komen!

Laten we even beginnen met het allerleukste: bij de Camphanen slaap je in een supergezellige vintage caravan of camperbus, zonder dat je die zélf mee hoeft te nemen. Je kunt er namelijk een huren, compleet van alle gemakken voorzien en zowel binnen als buiten gezellig ingericht. Dat is heel fijn, want dat betekent dat je alleen nog maar je koffer hoeft in te pakken en naar Zeewolde hoeft te rijden. Beetje kamperen voor beginners dus!

Hoewel er op de pop-up camping genoeg te beleven valt, is er in Zeewolde ook genoeg te doen. Ten eerste is de omgeving prachtig en kun je er naar hartenlust fietsen en wandelen. Daarnaast zit je binnen no-time aan het water, of bezoek je leuke plekjes in de buurt zoals Harderwijl of Almere. Op de camping wordt er gedacht aan zowel jong en oud. Kinderen kunnen allerlei leuke activiteiten ondernemen zoals knutselen in de natuur en op avontuur bij de boer. Ouders kunnen zonder hun kroost tot rust komen bij de boerenyoga, en de dag afsluiten met een goed feestje. Dat allemaal onder genot van een BBQ’tje, drankje en een boel gezelligheid. Kamperen zoals het hoort!

De pop-up camping is van 23 april tot en met 27 augustus te vinden in Zeewolde. We zullen je snel meer vertellen over deze toffe reizende camping, want Caravanity mag binnenkort namelijk een weekendje komen proefkamperen! Alvast zelf boeken? Dat kan via deze link. En mocht je nou zelf een heel leuk gepimpte bus, camper of caravan hebben? Dan is die natuurlijk ook hartstikke welkom. Wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Bronnen afbeeldingen: AD.nl & Camphanen.nl