Tip voor trendy verlichting

Veel mensen hebben moeite om bij hun stijlvol gepimpte interieur een kekke lamp te vinden vanwege het ‘ontbreken-van-een-schakelaar-probleem’ of je hebt alleen maar 12V en wil zo graag een mooie hanglamp.
Caravanity heeft dè oplossingen  zodat je altijd de meest trendy lamp kunt kiezen en nooit meer afhankelijk bent van de standaard lampen uit de kampeerwinkels.
Bij o.a IKEA en de Action verkopen ze Led verlichting met een afstandsbediening.
Lamp aansluiten, bolletje erin en klaar! Compleet met dimlicht of verschillende kleuren. Dat maakt je caravan echt helemaal af. Te koop in de winkels vanaf 4,95 euro.

  

  

Maar wat nou als je 12V in je caravan hebt en ook heel graag zo’n hip hanglampje wil hebben? Ook dan is er een oplossing! Je koopt gewoon je geliefde lampje (220V/230V) en sluit deze aan je 12V. Je zal er hoogstwaarschijnlijk nu wel een schakelaar tussen moeten zetten. Vervolgens koop je een speciale lamp ‘ e27 filament lamp a60 multi-voltage ‘ en voila! Je caravan kan stralen in het donker.