‘Oh what a year!’

Niet iedereen kijkt met een goed gevoel terug op 2020. Voor Caravanity liet het gelukkig wél een positieve indruk achter, want zeg nou zelf: het was echt een knaller van een caravanjaar!

Zo ijzig stil het in de eerste weken van de lockdown van Maart/April was, zo’n gekkenhuis was het een paar weken later. Het leek wel of heel Nederland zijn geluk zocht in een eigen huisje-op-wielen. En dan met name een huisje-op-wielen in eigen stijl. Dus werd er keihard geklust, gepimpt, gecreëerd en gedecoreerd. Een mooie creatieve uitlaadklep voor velen.

Vol trots werden deze prachtcreaties geshowd aan Caravanity. En daar werden niet alleen wij heel happy van, maar jullie ook. Dit is, volgens het aantal likes, de top 3 van 2020:

  1. Een Goed Jaar – Ellen & Niels
  2. De Fijne Sleurhut – Tim & Judith
  3. Wil(ik) – Familie Koperdraat (door Judidith)

GEZINSUITBREIDING

Storm, de prachtige en handige Led Storm lamp, ontworpen door Femke, kreeg begin dit jaar twee grote broers en twee kleine zusjes. Van 110 cm Stormplezier voor bijvoorbeeld in je tuin, tot een super cute Storm van 20 cm die je echt overal een mooi plaatsje kunt geven.
Op www.lampenlicht.nl kun je de hele familie Storm vinden en bestellen.


GIRLPOWERRR

In april 2020 was daar opeens dat ene mailtje, van ene Sharon Konickx met ‘C’, ‘K’, ‘X’. Haar berichtje kwam als geroepen; Sharon heeft met Femke samengewerkt en heeft precies die passie en ervaring op de gebieden waar ik te kort schiet.

Gelukkig konden we elkaar in juni op 1,5 meter afstand ontmoeten. En wat ben ik super blij en dankbaar dat het Caravanityteam is uitgebreid met zo’n topmens. Charlotte en ik kunnen nog veel van Sharon leren. En andersom kunnen we elkaar perfect aanvullen.

Helaas kon ik Charlotte (Caravanity Duitsland) dit jaar niet zien en spreken. Haar Glampingevent kwam te vervallen en het jaarlijkse Pimpfestival ging ook niet door. Volgend jaar halen we de schade dubbel en dwars in!


KLUSWEEKENDEN

Tja.. de Klusweekenden moesten nogal wat maanden worden opgeschoven, maar dat heeft geen enkele invloed gehad op de gezelligheid.
Wat een aanmeldingen dit jaar! En wat een ontzettend leuke mensen hebben geklust aan hun caravan of camper tijdens een (sommige zelfs meerdere) Caravanity Klusweekend in Epe. Er zijn weer super veel klussen afgerond. De één begon echt met de eerste laag primer en de ander kwam voor de finishing touch voor bijvoorbeeld de buitenkant te laten matchen bij de binnenkant.

Hier wat actiefoto’s van enkele deelnemers;

Creativi TIJD

Wat een creabeas kwamen in the picture dit jaar. En dan doel ik niet op de klussers in al die caravans en campers, maar de dames van het fijne werk.

Mathilde Illustrations moet wel eelt aan het vingers hebben gekweekt van al die schitterende tekeningen die ze o.a heeft gemaakt voor de Caravanityfans. Dit is maar een heel klein deel van al het moois dat ze dit jaar heeft getekend.

En ook Esther Bijmolt van Pics & Zo heeft alles behalve stilgezeten dit jaar. Naast het feit dat ze een liefhebster is van de schattigste caravans en campers en die ook graag een make-over geeft, heeft ze ook een andere passie; tekenen. En als je die twee uit de hand gelopen hobby’s combineert krijg je dit dus:

En dan een hele andere tak van creativiteit – Mirjam Odijk alias Studio Jansie heeft gruwelijk engelengeduld. Niet normaal wat voor toffe creaties zij maakt door ouderwets te vouwen, knippen en plakken. Een feest voor het oog!

CARAVANITYLUIFEL BY CAMPOOZ

En dan last but zeker not least: onze mooie nieuwe luifel. Een droom die uitkwam dit jaar! Caravanity heeft samen met Campooz een geweldige luifel op de markt gebracht, die hopelijk veel kleur gaat brengen op de camping. Super trots op deze okergele/oranje eyecatcher. Vanaf de meivakantie 2021 kan het maar zo zijn dat je er een ziet shinen op de camping. Je kunt ‘m bestellen op www.caravanityluifel.nl

Lieve Caravanityfans, we willen jullie bedanken voor al jullie leuke berichtjes, reacties en likes dit jaar. Terwijl we dit berichtje klaar zetten, tikken we op de valreep 13.000 volgers aan. Hartstikke trots en dankbaar zijn we, want dat is uiteindelijk waar het ons om gaat: jullie inspireren en blij maken met mooie posts en toffe tips.

We wensen jullie een super mooie jaarwisseling – dat het maar weer een mooi kampeerjaar mag worden!

Veel liefs,

Team Caravanity x